Allure Hybride (Met Koeling)

Modern en comfortabel verwarmen en koelen

Met de Allure Hybride oplossing heeft u ’s zomers een heerlijk gekoelde lucht in uw woning. De onttrokken warmte aan de lucht in huis wordt efficient naar buiten afgevoerd en de luchtvochtigheid wordt op een aangenaam niveau gehouden. Naast koelen is het mogelijk om ook te verwarmen met de Allure met warmtepomp. Deze combinatie kiest steeds voor de meest efficiënte manier van verwarmen. Bij kouder weer kiest de regeling automatisch voor verwarmen via de warmtepomp of verwarmen met de Allure. Hierdoor wordt uw woning gedurende het hele jaar zo voordelig mogelijk verwarmd.

 • Lucht-Lucht Warmtepomp
  Hoog rendement en energiezuinige installatie
 • 1 installatie met uniforme koeling
  Lage installatiekost, comfortabel koelen
  Eenvoudige bediening
 • Geen roosters of wandunits
  Optimale designvrijheid
  Geluidsarm, en tochtvrij
 • Hybride oplossing
  Meest energiezuinige keuze tussen gas of elektriciteit
 • Uit te breiden met Ventilatie
  1 installatie kan zo werkelijk alles.

 

Hoog rendement
De Allure luchtverwarmers kunnen moduleren tussen de 25 en 100% van de maximale toestelcapaciteit. Hierdoor wordt altijd een optimaal vermogen geleverd. Door de gelijkmatige verdeling van de lucht is de woning snel op temperatuur, terwijl het hoge rendement van de Allure-luchtverwarmer de stookkosten laag houdt. Daarnaast is de Allure voorzien van energiezuinige gelijkstroomventilatoren om zowel een stille als een energie-efficiënte oplossing te bieden.

Eén systeem dat alles kan
De Allure-luchtverwarmer is één systeem dat alles kan: verwarmen, koelen en ventileren. Er komen geen radiatoren of convectoren aan te pas, zodat u alle ontwerp- en inrichtingsvrijheid behoudt. Voor de Allure is een compleet programma accessoires beschikbaar
zoals (top)koeling, warmtepomp, balansventilatie met warmteterugwinning (WTW) (zie verderop in deze folder).

Comfortabel koelen
Met topkoeling heeft u ’s zomers heerlijk gekoelde lucht in uw woning. Er wordt warmte onttrokken aan de lucht in huis en die warmte wordt naar buiten afgevoerd. Tijdens warme zomerdagen blijft uw woning op deze manier gekoeld. Nog een voordeel daarbij is dat het systeem ervoor zorgt dat de luchtvochtigheid binnen aangenaam blijft.

Eenvoudig te combineren
De luchtverwarmers Allure B-16, B-25 en B-40 zijn snel en eenvoudig uit te breiden met topkoeling. Hiervoor is een complete set leverbaar bestaande uit een warmtepomp, koelblok en een montageset. Het voordeel van deze combinatie is dat de regeling van de koelinstallatie bij de Allure al volledig is geïntegreerd. Met één druk op de knop bent u dus van alle gemakken voorzien.

Energiezuinig verwarmen
Naast koelen is het mogelijk om ook te verwarmen met de Allure met warmtepomp. Met deze combinatie wordt er steeds op een intelligente manier gekozen voor de meest efficiënte manier van verwarmen. Bij kouder weer kiest de regeling automatisch voor verwarmen via de warmtepomp of verwarmen met de Allure luchtverwarmer. Hierdoor wordt uw woning gedurende het hele jaar zo voordelig mogelijk verwarmd.

Milieuvriendelijk en minder geluid
De warmtepomp zorgt onder alle omstandigheden voor de juiste hoeveelheid koeling of warmte. Als de omstandigheden het toelaten, wordt het vermogen teruggebracht. Hiermee vermindert niet alleen het geluidsniveau, maar bespaart u ook energie.