ELIT UV-C

Neutraliseer eenvoudig virussen en bacterien in de ruimte!

ELIT UV-C maakt gebruik van ultraviolette licht met korte golflengte, UV-C genaamd, om bacteriën en virussen in de lucht aanzienlijk verminderen. ELIT UV-C kan 24 uur per dag werken, zelfs in aanwezigheid van mensen, dankzij het exclusieve UV-C-afschermings- en beschermingssysteem. Tijdens de nacht (bij afwezigheid van mensen) wordt de lucht verder geneutraliseerd van bacteriën en virussen zodat 's ochtends de lucht volledig gezuiverd is.

 

 • Ultraviollette licht
  Vernietiging van virussen en Bacteriën (ook op oppervlaktes)
  Ozon vrij
   
 • 360° Axiaal Ventilator
  Gelijke verspreiding gezuiverde lucht
  Globale werking in de ruimte
   
 • Exclusieve UV-C afscherming
  Geen kans op nadelige gezondheidseffecten
   
 • 24uur werking
  Volledig gezuiverde lucht
   
 • Eenvoudige installatie
  Goedkoop en bruikbaar in geslote ruimtes

 

Werking

De lucht gaat door een kiemdodende kamer waar het gebombardeerd wordt door Multi-directionele UV-C-stralen die de aanwezige ziektekiemen kunnen neutraliseren. De gezuiverde lucht wordt gelijkmatig in alle richtingen teruggevoerd naar de omgeving. 360 ° wordt de ruimte behandeld om het volledige volume te zuiveren. De ventilatie is zacht en stil.

De "hoge kiemdodende kracht" van ultraviolet licht is bewezen door wetenschappers van de Staatsuniversiteit van Milaan en het National Cancer Institute. De American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers (ASHRAE) beveelt ultraviolette kiemdodende bestraling aan als een strategie om de overdracht van de ziekte van COVID-19 aan te pakken (ASHRAE 2020).

UV-C Technologie

UV-C-licht elimineert bacteriën, virussen, schimmels, sporen, schimmels en mijten door hun DNA te vernietigen en hun voortplanting te remmen. De UV-C-technologie is een desinfectiemethode met een uitstekende kosten-batenverhouding. Bovendien is het ecologisch en werkt het, in tegenstelling tot chemische middelen, tegen alle micro-organismen zonder weerstand te creëren.

 

Plaatsing

De installatie is heel eenvoudig. ELIT UV-C is licht en kan aan het plafond worden gehangen, op een hoogte van niet minder dan 2,5m. Het vereist aansluiting op de voeding en een aan/uit-schakelaar. Schakel ELIT UV-C uit bij onderhoud aan het product en andere werkzaamheden op hoogte in dezelfde ruimte

 

Technische Kenmerken     UVL100
Input   W 90
Voeding   m 230/50
Volume Debiet m³/h 100
  Oppervlakte 100 (40m³)
Geluid   dB(A) 35
Bescherming   IP 20
Product Dx H mm 680x 260
  Gewicht kg 10
UV-C Vermogen W 2x 36
  Golflengte nm 254
  Levenslengte h 9000
  Straling W 21,6
Category (EN 12198-1)     2
Technische Kenmerken     UVL100
Input   W 90
Voeding   m 230/50
Volume Debiet m³/h 100
  Oppervlakte 100 (40m³)
Geluid   dB(A) 35
Bescherming   IP 20
Product Dx H mm 680x 260
  Gewicht kg 10
UV-C Vermogen W 2x 36
  Golflengte nm 254
  Levenslengte h 9000
  Straling W 21,6
Category (EN 12198-1)     2