Hisense Fresh Master

Hisense Fresh Master

Airconditioning - Warmtepomp

Hisense Fresh Master airconditioning: Voor een écht gezond binnenklimaat

Lucht is letterlijk leven – en heeft een enorme invloed. Op onze gezondheid, ons concentratievermogen en energieniveau, maar bijvoorbeeld ook op het comfort en de veiligheid in een woning of bedrijfspand. Met dit in gedachte is Hisense aan de slag gegaan. Het doel? De ontwikkeling van een airconditioning voor een echt gezond binnenklimaat. Met de fluisterstille Hisense Fresh Master is dit – en meer – dubbel en dwars bereikt.

  • Hinano technologie
  • Gepatenteerde luchtverversing technologie
  • Fluisterstil
  • Detecteert en geeft de CO2-concentratie weer
  • Wifi

 

Fresh Master - Innovatieve airconditioning

De Fresh Master is de nieuwste ontwikkeling van Hisense op het gebied van airconditioning producten. Het Fresh Master airconditioning systeem maakt gebruik van gepatenteerde technologieën op het gebied van luchtverversing.  Dankzij deze technologieën wordt iedere aangesloten ruimte binnen enkele minuten voorzien schone, frisse lucht. Zo wordt binnenkomen lucht door maar liefst vier filters geleid, meet en toont het systeem op ieder moment CO2-gehalte en kan deze zelfs in zijn eigen aluminium oppervlaktes in zowel de binnen- als de buitenunit reinigen. Dit laatste is te danken aan de innovatieve vries- en dooicyclus.

 

Airco om op elk moment energiezuinig te koelen en verwarmen

Bij de ontwikkeling van de Fresh Master was, naast gezondheid, duurzaamheid een belangrijke factor. Door gebruik te maken van de zogeheten 3D inverter technologie in combinatie met geoptimaliseerde luchtstromingen en geavanceerde warmtewisselaar, verbruikt de Fresh Master tot wel 30% minder energie ten opzichte van traditionele airconditioning. Het aircosysteem is om deze reden dan ook voorzien van een A+++ label op zowel koelen als verwarmen.