Uw Binnenklimaat onze zorg

Onze oplossingen zorgen voor een excellente binnenlucht, dag in dag uit. Het zijn innovatieve systemen van topkwaliteit die met het juiste onderhoud zo’n 15 jaar goed kunnen blijven presteren. Een degelijke dienst na verkoop:Schoonmaken, controleren en het toestel (opnieuw) laten afstellen, is met regelmaat nodig voor een optimale, energiezuinige werking en lange levensduur van het systeem te kunnen garanderen!

 

5 Reden voor een degelijke Dienst Na Verkoop!

 

1. Verbeter de luchtkwaliteit in uw woning

Onze toestellen zijn gemaakt om de lucht in uw gezond en aangenaam te maken. Het spreekt voor zich dat ons onderhoud in 1ste stap voorzien in deze goede werking te blijven garanderen.


 

2. Voorkom ophoping van Bacteriën, pollen of Fijnstof

Bacterien, pollen, fijnstof zijn altijd aanwezig in de lucht in onze omgeving. Voorkom dat ze zich kunnen ophopen in uw installatie. Een degelijk onderhoud zorgt dat het toestel kan werken zoals voorzien en het vocht, stof, bacterien, pollen,... niet kunnen blijven hangen in het toestel of de kanalen.


 

3. Verhoog de leversduur van uw toestel

Uw toestel is gemaakt om een zeker resultaat af te leveren. Door een degelijk onderhoud werkt uw toestel terug ozonder verstopte filter, vervuilde ventilatoren of een slechte afstelling. Net als terug van de fabriek.


 

4. Laat uw toestel zo energiezuinig mogelijk werken

Uw toestel werkt dus beter, zonder de nodige weerstand en bijgevolg werkt uw toestel dus ook energiezuinige!


 

5. Bespaar tijd en geld!

Alles bij uw elkaar, bespaar u dus geld in werking, herstellingen of een vervanging.