Hisense Hi-Water

 

Hisense Hi-Water

Warmtepompboiler

Hisense Hi-Water: De Efficiente Warmtepompboiler

De Hisense Hi-Water lucht/lucht warmtepomp is met zijn A+ label een zeer efficiënte oplossing voor de warmwatervoorziening. Hij is energiezuiniger dan een traditionele boiler, door het ontnemen van hernieuwbare energie uit de buitenomgeving (lucht).      

Uniek aan dit product

  • Milieuvriendelijk koelmiddel R290
  • Hoge efficiëntie A+
  • Gemoffelde watertank
  • Warmtewisselaars met microkanalen
  • Stabiele stille werking
  • Smart control via wifi

 

Technische Kenmerken Hisense Hi-Water


 

Milieuvriendelijk koelmiddel R290

Het natuurlijke koelmiddel R290 (Propaan) draagt er aan bij dat de doelen van de F-gasverordening, zoals beschreven in EU-verordening 517/2014, worden gehaald. Het heeft een ozonafbrekend vermogen (ODP) van nul en een lager aardopwarmingsvermogen (GWP) dan het conventionele koelmiddel R134A. Dit is de perfecte oplossing om de nieuwste Europese doelstellingen voor CO2 -uitstoot te halen

 

Hoge efficiëntie A+

De zeer efficiënte Hi-Water met A+ label biedt de beste en efficiëntste oplossing voor de warmwatervoorziening. Hij is energiezuiniger dan een traditionele boiler doordat hernieuwbare energie (warmte) uit de buitenomgeving (lucht) wordt opgenomen.

 

Gemoffelde watertank

Gemoffelde watertank, corrosiebestendig, levensduur tot 15 jaar; 50 mm schuimisolatiemateriaal zorgt voor een geweldige isolatie van de tank.

 

Warmtewisselaars met microkanalen

De nieuwe warmtewisselaar is van een aluminiumlegering gemaakt met een groter contactvlak voor warmte-uitwisseling. Daardoor is het effect van de warmtewisselaar hoger dan die van standaard ronde aluminium of koperen buizen. 

 

Stabiele stille werking

Het geluidsniveau van de werkende Hi-Water is niet meer dan 48 dB(A).

 

Smart Control via wif

Via de app is het Hi-Water-systeem gemakkelijk bereikbaar. De gebruikers kunnen altijd en overal de warmwatertemperatuur regelen.