Nexxt - Leefruimte met WTW

De Meest volledige Decentrale Ventilatie

De Nexxt,een decentrale unit voor warmteterugwinning, is geschikt voor gebruik in scholen, kantoren, hotels en dokterspraktijken, en natuurlijk ook in appartementen en woningen. Zowel in streken of op hoogten met meer windbelasting als in zones waar geluiddichtheid belangrijk of noodzakelijk is, levert de Nexxt unit uitzonderlijke prestaties. Bij gebruik van een F9-filter (optie, niet in het standaardpakket) overtreft de Nexxt unit vele malen de strengste hygiënenormen. Zo realiseert de Nexxt unit een warmteterugwinning tot 90%.

  • Verse lucht overal
  • Inbouw in de muur
  • Zeer eenvoudige installatie
  • energiezuinig

De warmteoverdracht gebeurt via een kruisstroom warmtewisselaar of, als optie, een Enthalpie warmtewisselaar met vochtrecuperatie.

De Nexxt unit munt uit door zijn compleet nieuw bedieningsconcept. Standaardmatig wordt de Nexxt unit aangestuurd via vocht- en temperatuursensoren. De Nexxt unit kan zowel verzonken (onder het pleisterwerk) als niet-verzonken (erbovenop) worden geïnstalleerd. Voor de niet-verzonken behuizing is een stijlvol designframe voorzien dat zeer esthetisch oogt. De klassieke 160 doorvoerbuis doet dienst als afvoerkanaal naar buiten en als toevoerkanaal van verse buitenlucht.